ZAŠTO SU KORPORATIVNE PROSLAVE U RESTORANU TERMINAL NEZABORAVNE I POSEBNE?U restoranu Terminal obezbeđujemo idealno okruženje za Vašu korporativnu proslavu, poslovni ručak, poslovnu večeru, tim bilding, kao i poslovne seminare. U restoranu na galeriji površine 200m2 sa 80 sedećih mesta, pored standardnih usluga, možemo Vam ponuditi i organizaciju radnog doručka, poslovnog ručka ili neke veće proslave sa profesionalnom uslugom i najboljim odnosom cene i kvaliteta.

Bilo da organizujete brifing uz doručak, poslovni ručak ili večeru sa klijentima, na usluzi su Vam besprekorna ponuda hrane i pića, ekskluzivna dekoracija prostora kao i sve dodatne praktične stvari.

Naše uslužno osoblje će omogućiti da Vaša korporativna proslava protiče kao sat, omogućujući Vam savršene uslove za rad i brainstorming. Prijatna atmosfera, besprekorna usluga, ekskluzivna lokacija, egzotična hrana kao i luksuzan ambijent zaduženi su za to što se naši gosti iznova vraćaju.

KORPORATIVNE PROSLAVE U RESTORANU TERMINAL: ATMOSFERA KOJA RELAKSIRA I MOTIVIŠE

Atmosfera u restoranu Terminal je od suštinskog značaja za sve naše goste. To je u stvari sam ključ uspeha našeg restorana i faktor koji ga definiše. Faktori poput muzike, osvetljenja, dekoracije zaduženi za za kreiranje komfora i intimnosti.

Bitni faktori kada se odlučujete za mesto organizacije Vaše korporativne proslave

  1. Organizacija korporativne proslave – osvetljenje

Svetlost u restoranu mora stvarati balans i omogućavati gostima da se osećaju prijatno, intimno i relaksirajuće.

  1. Organizacija korporativne proslave – boje i dekoracija

Boje u restoranu imaju uticaja na sam čin obedovanja  kao i dekoracija stolova i zidova.

  1. Organizacija korporativne proslave – muzika

Kako bi Vaša korporativna proslava tekla neometano, muzika treba da doprinese toj atmosferi.

Ipak najznačajniju atmosferu restorana Terminal stvaraju naši gosti, njihove konverzacije, njihov smeh, i njihova slavlja.

KORPORATIVNE PROSLAVE U RESTORANU TERMINAL: NASMEJANO OSOBLJE – ZADOVOLJNI GOSTI

Naše hostese, menadžeri, konobari, kuvari, svo osoblje restorana Terminal svakodnevno doprinosi atmosferi i energiji našeg restorana. Osoblje restorana Terminal je prijateljski nastrojeno prema gostima, uvek na usluzi i njihova interakcija sa gostima je odmerena. Uslužni, prijatni, puni znanja doprineće neometanom funkcionisanju Vaše korporativne proslave.

KORPORATIVNE PROSLAVE U RESTORANU TERMINAL: HRANA KAO POZORNICA, GOSTI KAO NJENA PUBLIKA

U komforu Terminal restorana, naši gosti uživaju u gastronomskom iskustvu kuhinje sa akcentom na sveže sastojke, lokalne proizvode i inovativnom spoju različitih ukusa. Naša inovativna kuhinja u okviru koje se tradicionalni ukusi spajaju sa egzotikom Japana, Italije i Francuske, doprineće gastronomskom užitku vaše korporativne proslave. Omogućavamo gostima da otkriju bogatstvo mešanja kontrastnih ukusa dok ih vodimo na put kroz Srbiju, Italiju, Japan i Francusku. Kreirajte meni zaVašu korporativnu proslavu u dogovoru sa našim kuvarima.

ORGANIZACIJA KORPORATIVNIH PROSLAVA – BRIFING UZ DORUČAK

Ukoliko ste najproduktivniji u ranim jutarnjim časovima, pozivamo Vas da dovedete svoje kolege ili klijente na doručak u restoranu Terminal. U mogućnosti smo da Vam ponudimo jaja po želji, italijanske prženice, domaće uštipke, tortilju sa piletinom, ćabatu sa pršutom, sendviče, bejgl, kao i  ovsenu kašu, tofu jaja sa avokadom, tortilju sa povrćem, fritatu sa povrćem i vege salatu.

ORGANIZACIJA KORPORATIVNIH PROSLAVA –POSLOVNI SASTANAK UZ SITNE ZALOGAJE

Ukoliko želite da korporativni sastanak organizujete uz sitne zalogaje, možete odabrati Check in plate, tanjir sireva, parma pršutu, bruskete, rolnice sa povrćem, urme u pančeti, grilovani koziji sir, karpaćo od bifteka, tartar od tune, karpaćo od lososa, tartar od bifteka, domaću guščiju paštetu, pohovane masline, hrskavu piletinu, mocarela štapiće, aperitivo plate kao i pečene bademe na maslinovom ulju.

ORGANIZACIJA KORPORATIVNIH PROSLAVA – KORPORATIVNI RUČAK NA ITALIJANSKI NAČIN

Ukoliko ste Vi ili Vaši klijenti ljubitelji mediteranske kuhinje, odaberite za Vaš poslovni ručak ili poslovnu večeru neku od pizza iz našeg jelovnika, domaće paste koje pripremamo u našoj kuhinji birajući najkvalitetnije sirovine ili rižota i obrok salate pripremljene od najsvežijih sastojaka.

ORGANIZACIJA KORPORATIVNIH PROSLAVA – KORPORATIVNI RUČAK U JAPANSKOM STILU

Ukoliko ste produktivni kao japanci, savetujemo da Vaš poslovni ručak ili poslovnu večeru začinite odabirom egzotičnog sušija!

ORGANIZACIJA KORPORATIVNIH PROSLAVA– POSLOVNI RUČAK UZ FINA MESA

Za Vas i Vaše klijente pripremamo najkvalitetnija mesa poput piletine, ćuretine, sočnog bifteka kao i svežu ribu od lososa, preko hobotnice do tune.

ORGANIZACIJA KORPORATIVNIH PROSLAVA – ZASLADITE SE

Proslavite uspešan sastanak slatnim zalogajima poput kolača dolce vita, terminal fusion, New York cheesecake, tiramisu, bajadera, tart od jabuke, brownie, sugar free mouse, choco lollipop, panna cotta, choco fondant, voćni tanjir, tres leches, torta tri colore ili svežeg zanatskog itaijanskog sladoleda.

Kvalitetna, sveža, egzotična…hrana je glavni razlog zbog čega se naši gosti uvek vraćaju!Komentari

Vaše ime i prezime*
Vaš email*
Vaš komentar*


ocenite nas
Dostava Poruči odmah
Copyright 2014 - 2019 © Terminal | Optimizacija sajta - WBS